2523022002 Κάτω Νευροκόπι, Δράμας artrooms@tabacchi.gr
hero image
 
 
   
   
CAFE - BAR
Tabacchi Cafe - Bar Νευροκόπι Δράμα


Κάτω ακριβώς από το ξενοδοχείο μας “Tabacchi Art Rooms” λειτουργεί το “Tabacchi Cafe - Bar”. Πρόκειται για ένα όμορφο καφέ - μπαρ στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή κάποιο ποτό της επιλογής σας, κατά την διάρκεια όλη της ημέρας.

Ο ζεστός και ο μοντέρνος αυτός χώρος εγκαινιάστηκε το 2008 και από τότε αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό όλων. Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου μας αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να περάσουν χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας το ρόφημά τους.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ

όλων των ειδών τους καφέδες, αναψυκτικά, ποτά καθώς και ιδιαίτερα κοκτέιλ που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εκτός από ήρεμες στιγμές στους θαμώνες του, το Tabacchi Cafe - Bar προσφέρει βραδιές διασκέδασης με όμορφη μουσική. Κάθε Σάββατο βράδυ, οργανώνονται events με ελληνική και ξένη μουσική. Έχει χωρητικότητα 150 - 200 ατόμων στο εσωτερικό και περίπου τον ίδιο αριθμό και το εξωτερικό χώρο που διαθέτει. 

Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και να φροντίσει η παραμονή σας στο χώρο μας να είναι ευχάριστη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

λοιπόν το καφέ - μπαρ μας στο Κάτω Νευροκόπι και να είστε σίγουροι
ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές.